Over K-Solutions.nl

Sinds 2000

Full Service Marketing Bureau

We zorgen dat alles op rolletjes loopt.
 

K-Solutions.nl is opgericht in 2000 (de start van een nieuw millenium) met als doel om ondernemers te ondersteunen bij hun online presentatie. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een resultaatgericht full service marketingbureau om leads en klanten te genereren.

Het internet heeft zich door de jaren heen volop ontwikkeld. Waar eerst alleen zoekmachinemarketing van belang was, werd ook het zoekmachine adverteren (Google adwords) en later natuurlijk ook Social Media met onder andere Facebook, Linkedin en Instagram steeds belangrijker.

In 2005 zijn wij gestart met het maken van leadgenerators. Met tal van campagnes, websites en marketing activiteiten hebben we vele duizenden leads gerealiseerd. Door de jaren heen is deze dienstverlening verder ontwikkeld. Nu bouwen we complete systemen waarbij wij leads genereren en ondernemers helpen bij de conversie naar klanten en ambassadeurs. Een compleet platform + systeem om klanten te vinden, maken & binden, waarbij wij al onze kennis & kunde inzetten. We bouwen bruggen voor onze klanten en hun doelgroep!

 

Onze Visie

Marketing moet in de eerste plaats meerwaarde leveren en bieden aan de doelgroep, ongeacht of men wel of geen klant wordt. Goodwill opbouwen in jouw markt en een waardevolle speler worden is de basis van het succes van morgen.

Content is de kern van de communicatie met de doelgroep. Het kan uiteenlopen van blogs op de site, berichten op social media, e-mails, magazines, e-books en video’s. Het is de basis bij de verschillende tactieken om de doelgroep te bereiken.

Campagnes zijn de manier om de goodwill te oogsten. Op het juiste moment op de juiste plek zijn als de klant jouw diensten nodig heeft is hierbij het uitgangspunt.

Onze Missie

Wij willen het voor ondernemers mogelijk maken om met een minimale tijdsinvestering een maximaal rendement te halen op hun Marketing inspanningen en budget.

Hiervoor gebruiken wij een goede Strategie, Systemen & effectieve Marketing kanalen.

Op zoek naar meer Klanten?

K-Solutions.nl helpt sinds 2000 ondernemers om hun bedrijf te laten groeien met nieuwe leads en klanten.

Wat we graag doen: 

Gratis Consult

Ben je benieuwd hoe we meer waarde kunnen toevoegen?